Industria hartiei

» Aplicatii » Industria hartiei

SNF Floerger produce o gama completa de polimeri hidrosolubili, proiectati special pentru a rezolva toate problemele care apar in timpul fazelor umede ale procesului de fabricare a hartiei :

  • productivitatea (prin controlul drenarii si retentiei)
  • limpezirea si recircularea apei de proces
  • tratarea apei reziduale
  • neutralizarea coloizilor
  • fixarea culorilor

Aceste produse conduc la cresterea randamentului, protectia mediului (prin reducerea consumului de apa datorita recuperarii si refolosirii unor cantitati de apa) si la economii remarcabile ale costurilor globale ale procesului.

SNF ofera de asemenea partenerilor sai strategici o gama larga de agenti sintetici care confera proprietati de rezistenta in faza uscata si temporar si in faza umeda. Domeniul de aplicare al acestora acopera atat hartia reciclata, cat si fibrelor brute (albite sau nu) pentru ambalaje, hartie fina sau tesaturi.

Produsele din clasa FLOFIX si FLOQUAT sunt realizate pe baza de rasini diciandiamidice si sunt folosite ca agenti de fixare in industria hartiei.

SNF produce agenti de retentie sub forma de pudra sau emulsie si deasemenea, floculanti si coagulanti pentru cresterea eficientei la recuperarea fibrei in procesul de flotatie.

SNF ofera si o gama de agenti fizici pentru cresterea rezistentei hartiei reciclate, iar laboratoarele noastre realizeaza in mod constant noi produse pentru a indeplini cerintele specifice ale industriei producatoare de hartie.

SNF asigura asistenta tehnica prin teste de laborator, teste industriale si rezolvarea oricaror probleme legate de utilizarea acestor produse.