Tratare ape si namoluri

» Aplicatii » Tratare ape si namoluri

Managementul resurselor de apa este una din incercarile majore pe care omenirea va avea sa le castige in deceniile urmatoare. Dezvoltarea urbana, industrializarea si necesitatea irigatiilor in agricultura vor creste semnificativ necesarul de apa.
Imbunatatirea dorita pentru calitatea apei poate fi obtinuta prin cresterea eficientei produselor care se folosesc in tratamente.

Telul distribuitorilor este sa produca apa a carei calitate se integreaza in normele impuse de legislatia actuala, prin folosirea unor proceduri certificate.

In functie de tipul si tehnologia de epurare folosita, se pot intalni diferite instalatii de epurare a apelor uzate, cu costuri si performante de epurare diferite. Pentru a respecta conditiile de evacuare impuse, un poluator trebuie sa aleaga tehnologiile si instalatiile adecvate, astfel incat efluentul statiei de epurare sa aiba caracteristici cantitative si calitative corespunzatoare.

Pentru indepartarea din apele uzate a unor poluanti specifici unor ape reziduale industriale se folosesc tehnologii de epurare specifice, care utilizeaza in general procese fizico-chimice.

 

SNF a creat polimeri care sunt potriviti oricarui tip de tratament, de la producerea apei potabile pana la deshidratarea namolului rezidual.

Gama de agenti floculanti si coagulanti produsa de SNF acopera toate cerintele pietei mondiale. Aceste produse au fost aprobate de numeroase comisii guvernamentale si se incadreaza in standardele curente de utilizare.

Multumita distribuitorilor locali SNF si asistentei tehnice permanente prin teste de laborator, teste industriale, optimizarii parametrilor de operare, clientii nostri au la indemana o selectie optima a floculantilor si/sau coagulantilor utilizati pentru reducerea costurilor si cresterea eficientei.